Társszerzők

A nevem Török Andrea. Egy nyugodt, viharsarki városban élek, Békéscsabán.

Az érettségi után 2 évig tanultam alkalmazott grafikát, amit 2010-ben elvégeztem. Azóta is mindennap grafikával fekszem este és kelek reggel. Amióta csak az eszemet tudom, rajongok a rajzokért, a szép festményekért és a színesebbnél színesebb dolgokért. Szerettem a mesekönyveket és azokból másoltam, amikor csak tudtam. Később az iskolában ez az érdeklődésem egyre jobban fokozódott.

 A középiskolában kezdtem el tanulni a művészeti stílusokról részletesebben, emellett népművészetet és öltözködéskultúrát is tanultam. Akkor a divattervezés lebegett célként a szemem előtt. Pár év múlva rájöttem, hogy az mégsem az én utam, ekkor tetszett meg a grafika. 2008-ban kezdtem neki a grafika tanulásának. A gyakorlat mellett az elméleti grafikát is megszerettem, bár erre csak a vizsgák után jöttem rá! Érdekes volt arról tanulni kik és hogyan készítették az első plakátokat és csomagolás terveket. Ekkor kezdtem el tanulni a fotózásról, amit azóta művelek annak ellenére, hogy keveset tanultam róla.

Habár már 2008-ban neki kezdtem magamtól tanulni a fotózást, komolyabban 2009 év végétől kezdtem el vele foglalkozni. Fő témám a makró fotók, modelljeim virágok, vízcseppek és minden, ami apró.

A felnőtté válás kapujában igyekszem a környezetem saját elképzeléseim szerint alakítani. Alapszabály: Csak színesen!

Röviden és tömören ennyit említenék meg magamról. Hopp! Egy gondolat lemaradt. Az életem célja az, hogy egy saját, egyedi stílust teremtsek a képeimen.

Ha bármi kérdésed van, írj bátran: andreagrafika@gmail.com

Blogom: Hasznos tippek kezdő fotósoknak

Facebook: T.Ardena Photography & Art

Egy gondolat “Társszerzők” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Péntek a Pinterest-en! | from {panka} with love

Sweet thoughts