Project Loveliness – Aranyos dolgok egy helyen!

László Luca Gerda © tulipankaphotography.tk

Nem olyan rég volt 2 hónapos ez a blog (ha nem a wordpress-es létét számolom) és szeretném, ha egy kicsit mostmár látszódna az aktivitás is. :) Amint a facebook-oldalon említettem, ma nagyon aranyos dolog történt velem: mamám felhívott, és mondta, hogy már egyedül is megtalálja ezt az oldalt. Na, ilyen az igazi 21. századi, modern nagymama! :))

 Azt szeretném kérni tőletek, hogy ha valami kedves-aranyos dolog történik veletek, találtok egy képet, ami miatt a szívetek megtelik kedvességgel, írjatok ez alá a bejegyzés alá kommentet a történettel vagy a képpel (+ forrás) együtt! :))

Not long ago my blog became two months old, and I’d like to see the real activity here. :) So as I mentioned on facebook, my grandma called me today just to tell me that she’s able to find my blog and she can read it. That’s a real modern 21st century grandma! :))

I’d like to ask YOU, if you have a nice, mood-lifting story, or photo, share it with others by leaving a comment with your story or photo (don’t forget the link!). Go on, and make ourselves a better day! :))

Reklámok

Sweet thoughts

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: