Panka

Mostanában nem nagyon kényszerültem rá, hogy hosszabban írjak magamról, úgyhogy előre is elnézést, ha egy kicsit ugrándozva haladok. 

A nevem László Luca Gerda, egy kis faluban élek Komárom-Esztergom megyében. A győri egyetem turizmus-vendéglátás szakán idegenforgalmat tanulok. De ha csak ennyi minden lenne az életem, most ezt az oldalt nem olvasnád. :)

Ez a blog nem erről az oldalamról szól, hanem egész pontosan a következőről:

Kislány koromban, amikor még általános iskolába jártam, azt mondták a rokonok, hogy nagyon ügyes, kreatív kislány vagyok. Sose hittem nekik. Sose tetszettek azok a dolgok, amiket technika és rajz órán készítettem. Szépen abba is maradt a dícsérgetés az ügyességem miatt, elhagytam minden alkotói vágyamat. De az ösztön addig is ott szunnyadt bennem, valahol belül, legmélyen.

2009 karácsonyán született meg újra az áttörés, amikor megkaptam életem első kompakt fényképezőgépét. 2010 elején kezdtem el fotózni, közben megismerkedtem sok alkotó társammal. Újra felfedeztem a művészet mindent elsöprő erejét, és azóta eszembe se jutott, hogy ne legyek kapcsolatban bárminemű művészeti ággal.

2011 végén újabb felfedezést tettem: rájöttem, hogy a régi technikaórák ellenére, én még mindig nagyon szeretnék alkotni, nem csak képeket, hanem kézzel fogható tárgyakat, emlékeket is. Hatalmába kerített az alkotási vágy, utána pedig, hogy mindenképpen meg akarom ezt osztani minél több emberrel.

Ezért december 1-jén létrehoztam ezt a blogot, amelyben próbálok összegyűjteni, tolmácsolni minél több ötletet, inspirációt, amit bárki elkészíthet, képeket, művészetet. Elindítottam egy fotónaplót, egyelőre csak Győrről, hogy megismerhessétek a belváros legelrejtettebb zugait, egy scrapbook-sulit, ahol megtanulhatjátok, hogyan kell az emlékeket kreatívan tárolni.

Tervezem, hogy a jövőben szeretnék közösséget építeni, majd kiderül mi lesz.

Addig is, remélem kielégítő bemutatkozást írtam (ha nem, akkor írjatok kommentet, vagy e-mailt ide: from.panka@live.com) és azt is, hogy találtok valamit magatoknak itt. :)

Reklámok

4 gondolat “Panka” bejegyzéshez

  1. Szia!
    Nagyon tetszik az oldalad! Nemrégiben bukkantam rá a Pinterest-en.
    Rengeteg ötletet lehet meríteni!
    Köszi az oldalt!! :)

Sweet thoughts

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: