Fotónapló – A győri belváros kincsei IV.

Mivel csütörtök van, nem maradhat el a fotónapló sem. Valószínűleg az egyik legszínesebb utcácskát találtam meg, amikor betévedtem a Kenyér közbe. Nagyon hangulatos, főleg az a része tetszett, hogy amikor beléptem, akkor csak egy darabig láttam el benne, nem láttam  a végét. Az ilyeneket nagyon szeretem! Ilyenkor el tudom képzelni, milyen csodálatos dolgok lehetnek a másik oldalon. Aztán utána jó sokáig el is időztem itt, találtam egy másik sikátort is ezen belül, történetesen a rendkívül találó nevű Zsák utcát, amit majd egy kicsit később fogok bemutatni.

Ellentétben az eddigi helyekkel, amiket felfedeztem, erről a helyről nem találtam semmiféle leírást az interneten, úgyhogy csak a saját tapasztalataimra tudok hagyatkozni. Van itt egy Panzió, aminek a másik bejárata a Zsák utca fele néz, egy étterem az utca másik végén, valamin színes lakóházak.

A piros házon egy red bullos tábla volt kitéve, de ez épp felújítás alatt van (ez tetszett a legjobban – mindenféle falfirka! ), nem kicsit meglepődtem, amikor a mellettem lévő ajtó kinyílt, amíg ott támolyogtam (általában ilyenkor rádiót hallgatok a telefonomról). Bár látszólag teljesen elhagyatott volt az épület, nem mertem visszacsukni, hátha bezárok valakit. Azzal ellentétben, hogy nem vagyok valami nagy horrorfilm-rajongó, mindenféle jelenet eszembe jutott, hogy mi lehet belül – ezek a negatív hatásai a túl élénk fantáziának és annak, hogy mindenhova olyan dolgokat képzelek, amik nincsenek ott – félelmetes dolgokat is tudok képzelni.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is!

Reklámok

Sweet thoughts

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: